Svar å frågestunden!

Innan alla i min skola ska börja dislike:a, skriva skit osv. så vill jag bara säga att jag inte bryr mig, jag vill vara mig själv, och det kan ingen ändra på. Ha det gött.

Nolifer.

Kör på en frågestund, igen. Höhö. Nejmen kommentera dina frågor så svarar jag på allt i en VIDEO någon fin dag i framtiden.  Leggo!

Min Humor.

HAHAHAHAH KAN INTE SLUTA GARVA

Gårdagen

Igår tog jag en buss mot Norrköping för att träffa Melodie, Vaneza och Fanny, hade saknat dom så sjukt mycket!
Här får ni lite bilder.

Kvällen är din.

Kom hem för några timmar sen, det första jag gjorde var att kolla på Kvällen Är Din. Har chattat med Fanny sen dess, gråtit så jävla mycket, vill också träffa One Direction.. Fast hon som träffade dem var ju värd det, självklart är jag glad för hennes skull! Jaja, nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på nåt kuligt. Bilderna från Norrköping idag kommer nog upp imorgon eller lite senare idag, puss!

Nästa stopp: Norrköping!

Sitter på bussen mot Norrköping nu, kommer nog dit vid 10-11. Åker ju dit bara för att träffa Melodie, Vaneza, Fanny och kanske Ella. Hehe, sånt händer när man saknar sina vänner! Nejmen nu ska jag stänga av mobilen för jag glömde laddaren hemma, fml. Puss, kommer hem vid 12 inatt, så jag bloggar imorgon istället!

 


Dip Dye.

hipster hoes.Think that we got more time..Tumblrglittering heads dreamGoogle Bilder-resultat for http://bloggfiler.no/carolineoghenriette.blogg.no/images/1363314-9-1330087922956.jpg♔ Fashion Police ♔awesomeness†cr1m3wave - ☠ follow for more grunge ☠Untitled
ph: weheartit.
Tycker dip dye är så sjukt snyggt, funderar starkt på att göra det, men vet bara inte vilken färg. Vad tycker ni?

Photoshoot.


Dagens!

Andra bilden suger, I know, men har man en skit kamera så har man, nejmen kameran och jag vill inte sammarbeta idag.

Lavio ♥


You gave me nothing at all, but still you're in my way.

Har inte gjort så mycket, har ju vart väldigt upptagen denna vecka så nu måste man sova som fan för att inte... dö. Nejmen ikväll åker jag hem till pappa igen, så nu måste jag packa, och.. sova..

I'd like to be everything you want.


ulle bulle

Har precis snackat med Ulrik i telefon, den känslan asså! Nejmen har man världens bästa vänner så har man!

MattyB

Seriöst, den här grabben är så jävla söt. Har vetat vem han vart sen 2009-2010, ååh kolla videon! Han e typ bara 8 år och rappar så sjukt bra.

rubrik.

fyfan.
Jaja, har typ latat hela dagen med Izzah, o kollat massa filmer, hehe. Nejmen jag vet inte vad jag ska göra på påsklovet, några tips? #forever alone

upptagen, hehe

Världens sämsta uppdatering, men har varit riktigt upptagen denna vecka. Allt från att stalka snygga killar på stan, till att elda upp halva köket.

titanic

jag och izzah ska till stan och möta upp lisa nelin, sen kanske vi kollar på Titanic 3D, någon som har sett den? :)

Sollentuna.
Mot Anna!

Jag och Izzah kom precis hem från skolan, snart tar vi tåget hem till FriborjarN och hälsar på Izzah's soulmate.. ;)Bilder från igår!

Izzah

Snackade med Izzah, hon kommer hela vägen från Jönköping hit till Stockholm imorgon så får hon va med mig i skolan i en vecka, haha! Så ska vi va med massa fina peoples <3

Video från igår

Min video, jag som snackar med han i slutet, jag som skämmer ut mig inför hundratals människor.

RSS 2.0